Over ons

Een bloeiend familiebedrijf

Bij Boers Tuinbouw hebben we niet zomaar groene vingers. Het tuinbouwbloed stroomt al generaties lang door onze aderen. Van jaarrond radijs tot seizoensteelt van zomerbloemen… door de generaties heen heeft de familie Boers veel tuinbouwkennis opgedaan. Onze echte passie vonden we eind jaren ’90 in potplanten. Vader Gerrit en zoons Leon en Gijs Boers ontwikkelden het familiebedrijf samen naar een bloeiend, duurzaam productiebedrijf, dat dichtbij haar klanten staat. De generatielange tuinbouwkennis, passie voor het vak én familiewaarden vormen de basis voor kwaliteit! 

Boers Tuinbouw teelt opvallende seizoensproducten van hoge kwaliteit op twee locaties in Monster en één locatie in ‘s-Gravenzande. We hanteren hoge standaarden en investeren in een optimaal klimaat voor onze planten. Sterk uitgangsmateriaal, slimme stekrobots, efficiënte interne logistiek en duurzame bronnen. Het draagt allemaal bij aan een sterk, bloeiend eindproduct voor onze klant én de consument. Dat doen we niet alleen, maar samen met een sterk team met dezelfde passie voor tuinbouw!

Boers Tuinbouw aanbod

Over ons team

Ons hechte, diverse team is een onmisbaar onderdeel van ons familiebedrijf. We geven hen graag de kans om te groeien en bloeien in hun werk. Ook scholieren en jong talent brengen we ons mooie vak bij en geven we graag kansen. Ze zijn onmisbaar in ons bedrijf!

De verbinding die binnen Boers Tuinbouw ontstaat is bijzonder. Kennis en passie wordt tussen jong en oud gedeeld en er ontstaan echte vriendschappen op de werkvloer. Deze vertrouwde relatie bouwen we ook graag op met onze klanten en leveranciers. Door onze betrokkenheid maken wij echt het verschil!

Boers Tuinbouw over ons