Assortiment

Het hele jaar door kleurrijke potplanten

Boers Tuinbouw biedt u een verrassend assortiment aan vroege voorjaarsbloeiers en opvallende seizoensproducten, aangevuld met een prachtige collectie cyclamen in het najaar. Een compleet en jaarrond aanbod van duurzame kwaliteitsproducten!

We bekijken voortdurend hoe we ons assortiment kunnen verbeteren. We ontwikkelen onze producten onder meer op het gebied van duurzaamheid, maar voeren ook testen uit met nieuwe kleuren of betere prestaties bij de consument. De behoeften van onze klanten zijn hiervoor een belangrijk uitgangspunt. Samen met onze leveranciers zorgen we voor een complete collectie die voldoet aan de verwachtingen van de markt! 

Boers Tuinbouw over ons
Bent u geïnteresseerd in ons assortiment of het maken van handelsafspraken? Neem gerust contact op met Gijs Boers.

Voorjaar

Ons voorjaarsassortiment bestaat uit opvallend perkgoed en mooie seizoensproducten. De vroege voorjaarsbloeiers zijn verkrijgbaar vanaf de eerste week van het jaar. Gaandeweg het seizoen breidt ons assortiment steeds verder uit.

Boers Tuinbouw aanbod
Roze

Najaar

Vanaf augustus maakt ook ons najaarsassortiment zijn intrede. Tot en met april kweken wij met veel passie cyclamen van hoge kwaliteit. We bieden deze kleurrijke potplanten aan in diverse kleuren, maten en soorten.