Dianthus

Week 1-23
Dianthus

Bij Boers Tuinbouw zijn we trots op ons assortiment van Dianthus, ook wel bekend als de anjer of potanjer. Deze meerjarige vaste plant is een favoriet onder tuinliefhebbers dankzij haar veelzijdigheid en kleurrijke uitstraling. Dianthus is ideaal voor zowel potten als volle grond en brengt een levendige sfeer in elke tuin.

Eigenschappen van de Dianthus

  • Veelzijdig in gebruik: Of u ze nu in potten of in de volle grond plant, Dianthus past zich moeiteloos aan en bloeit prachtig in beide omgevingen.
  • Kleurrijke bloei: Deze plant is geliefd om haar verschijning in tal van vrolijke kleuren, die een feestelijke toets geven aan uw tuin.
  • Langdurige bloei: Dianthus bloeit in mei en juni. Verwijdert u de uitgebloeide bloemen, dan kunt u zelfs tot in het najaar genieten van haar prachtige bloemen.
  • Standplaats: Plant Dianthus op een zonnige plek voor de beste resultaten, al doet ze het ook goed in halfschaduw.

Dianthus van Boers Tuinbouw zorgt voor een kleurrijke, langdurige bloei en is een waardevolle aanvulling op elke tuin. Wilt u meer weten over ons assortiment of direct een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact op met Gijs Boers.